"Friends of Dr.Blagoje Govedarica"
Piramidalna prevara
Brojač posjeta
455094
Update
Nema zapisa.
Izdvojeni postovi
RSS Moj RSS
Blog
petak, svibanj 19, 2006
Fondacija se u svojim PR vratolomijama od samog pocetka ove avanture na koju su se ukrcali poziva na americkog profesora Brucea Hitchnera. Buduci da se na stranicama fondacije cesto brisu sadrzaji koje im provalimo, mi vec odavno koristimo drevnu tehniku screen-capturinga kako nam poslije ne bi mogli prodavati pricu :

http://img107.imageshack.us/img107/7830/brucehitchner6eo.jpg

Dakle - utvrdili smo da fondacija tvrdi da ce g.Hitchner ne samo sudjelovati u projektu vec cak i dovesti americke studente.

A sada nase redovno vikend -  iznenadjenje za piramidiote (huh,a vi  ste mislili da je to Poster i Prica?)!

Naime, putem svojih kontakata i mentalnih projekcija smo saznali da se upravo sprema odgovor g. Bruce-a Hitchnera u uglednom casopisu Christian Science Monitor , u kojem ce g. Hitchner kategoricki  poreci bilo kakvu povezanost sa Osmanagicem,fondacijom,piramidama, piramidiotima. G. Hitchner apsolutno NE PODRZAVA Osmanagicev ringispil u Visokom. 

A dokaz ? Pa naravno, iduci broj Christian Science Monitora, gdje ce te svojim ocima moci vidjeti clanak g.Hitchnera - a kojeg cemo mi blagovremeno prenijeti.

Ako vam i nakon toga nije jasno o kakvim se ovdje prevarantima i manipulatorima radi, onda vam vise niko ne moze pomoci, dragi moji sunarodnici.


Stay tuned


prevara @ 23:18 |Isključeno | Komentari: 7 | Prikaži komentare
1
Add to Technorati Favorites
Index.hr
Nema zapisa.